Om

Först av allt välkommen till min kaffeblogg, mitt namn är Paul och jag har varit en aktiv specialkaffe-fantast sedan 2008. Det jag vill göra med min kaffeblogg är att dela med mig av alla tips jag lärt mig under alla år, då kan ni också få en liten “short-cut” till schyst bryggning av kaffe. Eftersom att det finns så många kaffedrickare i världen så tror jag innerligt att för de som redan inte gått över till specialkaffe har en fantastisk resa framför sig, det finns jättegoda blends som inte är särskilt kostsamma som single estate kaffe.

Har du en vanlig kaffebryggare som går på el, fixar en billig kvarn och bra kaffeblend så har du verkligen uppgraderat din kaffeupplevelse. För er som tagit kaffe ett steg längre och brygger manuellt så delar jag med mig av recept (klicka här) eller så kan du ta del av den utrustning jag använder idag, detta gäller även för dig som vill eventuellt kolla på nya produkter.

Hoppas att ni finner kaffeblogg:en lärorik och underhållande. Är det någonting så kan ni alltid kontakta på info@kaffenytt.se, twitter eller i detta kontaktformulär.

0 comments on “OmAdd yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *