The Coffeevine Maj 18 Box Förhandsvisning

Nu är det äntligen dags att skriva om Coffeevines Maj 18 box, i detta inlägg kommer jag att skriva lite kort om vardera kaffe, var rosteriet är ifrån, var kaffet kommer ifrån och mina förväntningar om själva kaffet.

Gå till Coffeevine här! Använd “kaffenytt” som rabattkod så får du 25%  rabatt på din första order och jag får ingenting! detta är endast något jag frågat om så att jag kan ge någonting till er läsare!

1) Mok Coffee, Belgien.
Personlig koppning och recept publiceras 2018-06-13

Origin: Rwanda
Variety:  Red Bourbon
Farm: Gatare station
Region: Gatare
Process: Natural
Altitude: –

Smaker vid kafferosteriets koppning:
Svartvinbär, apelsin & grädde med mjölkchoklad.

Förväntan: Det låter väldigt gott! Kaffe från Rwanda är riktigt bra och att det äntligen blir ett Natural gör mig ännu mer glad! Beskrivningen låter riktigt intressant. Det skall även bli kul att få testa på Moks kaffe då de funnits länge på scenen.

 

2) Taste Map, Litauen.
Personlig koppning och recept publiceras 2018-06-15

Origin: Honduras
Variety: Bourbon
Farm: El Duranzo, Francisco Alavarado
Region: San Juanill, Masaguara, Intibuca
Process: Washed
Altitude: 1 700 meter över havet.

Smaker vid koppning:
Svart te, citrus, vindruvor & grenadin. Klar och saftig.

Förväntan: Detta kaffe luktar riktigt riktigt gott! Till skillnad från kaffet ovan, har detta kaffe en otroligt god doft. Jag har verkligen svårt att låta bli att bara öppna paketet, hälla ner allt i kvarnen och mala ner en massa kaffe. Tror att detta blir bra!

 

Slutsats: Som vanligt kommer detta att vara väldigt spännande att se vem som blir vinnaren av The Coffeevine Maj 18 Box. Däremot så blir det inte så kul denna månad, det blev lite strul så vi får nöja oss med två kaffepåsar.

Nu blir det två olika länder, kaffe från Rwanda och Honduras. Dessa två länder börjar bli mer och mer vanlig inom specialkaffe, särskilt kaffe från Rwanda. Lite synd att det blir 2 kaffepåsar i denna Maj 18 box, men låt oss göra det bästa av situationen och brygga ett par koppar extra!

 

Om du vill ha hjälp med recept, tankar eller bara vill få svar från mig. Kommentera detta inlägg, maila mig på info@kaffenytt.se eller gå till min instagram och skriv ett privat meddelande där.

Vill du läsa föregående The Coffeevine text? Klicka här!

Om du vill hitta alla The Coffeevine texter samlade, kan du klicka här.

Gå till Coffeevine här! Använd “kaffenytt” som rabattkod så får du 25%  rabatt på din första order och jag får ingenting! detta är endast något jag frågat om så att jag kan ge någonting till er läsare!

Please follow and like us:

0 comments on “The Coffeevine Maj 18 Box FörhandsvisningAdd yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *