The Coffeevine September 18 Box Förhandsvisning

Nu är det äntligen dags att skriva om The Coffeevines September 18 box, i detta inlägg kommer jag att skriva lite kort om vardera kaffe, var rosteriet är ifrån, var kaffet kommer ifrån och mina förväntningar om själva kaffet.

Gå till Coffeevine här! Använd “kaffenytt” som rabattkod så får du 25%  rabatt på din första order och jag får ingenting! detta är endast något jag frågat om så att jag kan ge någonting till er läsare!

1) Hoppenworth & Ploch, Tyskland.
Personlig koppning och recept publiceras 2018-11-11

Origin: Burundi
Variety: Red Bourbon
Farm: –
Region: Nkonge
Process: Washed
Altitude: –

Smaker vid kafferosteriets koppning:
Aprikos, godis

Förväntan: Det ska bli kul att få testa Hoppenworth & Ploch, jag har hört mycket gott om dem och det var väldigt länge sedan jag testade dem. Det var givetvis långt före kaffenytt.se, men jag har ett vagt minne av att jag fann dem skickliga. Så helt klart spännande!


2) The Barn, Tyskland.

Personlig koppning och recept publiceras 2018-11-15

Origin: Guatemala
Variety: Caturra
Farm: Los Naranjales
Region: Huehuetenago
Process: Washed
Altitude: –

Smaker vid koppning:
Nektarin, vanilj & syltig.

Förväntan: Låter som ett väldigt telikt kaffe, jag känner faktiskt för ett sådant nu när kylan är kommen. Om ni har läst min blogg tidigare så har ni säkert läst att jag recenserat deras kaffe tre gånger tidigare. Det går att läsa genom att klicka här.

 

3) Structure Roasters, Kanada.
Personlig koppning och recept publiceras 2018-11-18

Origin: Etiopien
Variety: Heirloom
Farm: –
Region: Aleta Wendo
Process: Washed
Altitude: –

Smaker vid koppning:
Jasmin, honung & persika.

Förväntan: Första gången för mig som jag testar Structure Roasters. Det var riktigt trevligt att få veta att kafferosteriet är från Kanada, det blir en första gång! Utöver det så låter detta kaffe som det godaste!


Slutsats:
 Som vanligt kommer detta att vara väldigt spännande att se vem som blir vinnaren av The Coffeevine September 18 Box.

Vi kommer att fortsätta dela upp detta så att coffeevineveckan blir två veckor istället, så kan ni lättare testa kaffet ihop med mig och se fram emot nästa inlägg! Vi kör stenhårt med tre olika länder; Burundi, Guatemala och Etiopien. Detta kommer som vanligt att bli intressant!

Om du vill ha hjälp med recept, tankar eller bara vill få svar från mig. Kommentera detta inlägg, maila mig på info@kaffenytt.se eller gå till min instagram och skriv ett privat meddelande där.

Vill du läsa föregående The Coffeevine text? Klicka här!

Om du vill hitta alla The Coffeevine texter samlade, kan du klicka här.

Gå till Coffeevine här! Använd “kaffenytt” som rabattkod så får du 25%  rabatt på din första order och jag får ingenting! detta är endast något jag frågat om så att jag kan ge någonting till er läsare!

Please follow and like us:

0 comments on “The Coffeevine September 18 Box FörhandsvisningAdd yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *