The Coffeevine Augusti 18 Box Förhandsvisning

Nu är det äntligen dags att skriva om The Coffeevines Augusti 18 box, i detta inlägg kommer jag att skriva lite kort om vardera kaffe, var rosteriet är ifrån, var kaffet kommer ifrån och mina förväntningar om själva kaffet.

Gå till Coffeevine här! Använd “kaffenytt” som rabattkod så får du 25%  rabatt på din första order och jag får ingenting! detta är endast något jag frågat om så att jag kan ge någonting till er läsare!

1) Outpost Coffee, England.
Personlig koppning och recept publiceras 2018-09-30

Origin: Colombia
Variety: Tabi
Farm: Juan Saldarriaga
Region: Antioquia
Process: Washed
Altitude: 1 400 – 1 800 meter över havet.

Smaker vid kafferosteriets koppning:
Svarta körsbär, cola & blommigt.

Förväntan: Detta låter som ett fantastiskt kaffe, ett sött och kraftfullt Colombiakaffe. Jag tror att med denna beskrivning så kommer jag att vara riktigt nöjd under koppningen.


2) Kaffa Roastery, Finland.

Personlig koppning och recept publiceras 2018-10-

Origin: Burundi
Variety: Bourbon & Typica
Farm: Shimu Hii
Region: Kayanza
Process: Washed
Altitude: 1 780 meter över havet.

Smaker vid koppning:
Söta & mörka bär.

Förväntan: Det har varit en del kaffe från Burundi den senaste tiden, men i beskrivning så låter detta väldigt annorlunda. Det skall ha söta toner med mörka bär, det låter lite som kaffet ovan “svarta körsbär”. Detta kommer nog att bli en fin Washed kopp kaffe!

 

3) La Cabra, Danmark.
Personlig koppning och recept publiceras 2018-10-

Origin: Guatemala
Variety: Bourbon
Farm: Ana Ramirez
Region: Huehuetenango
Process: Washed
Altitude: 1 750 meter över havet.

Smaker vid koppning:
Persika, karamell & te.

Förväntan: La Cabra är otroligt respekterade i Skandinavian och jag har testat deras kaffe förut i en månadsprenumeration från KaffeBox. De höll hög kvalité med en fin förpackning. Övrig beskrivning är: söt persikolikör, närmar sig oolong te, innan den avslutas med en karamellton.


Slutsats:
 Som vanligt kommer detta att vara väldigt spännande att se vem som blir vinnaren av The Coffeevine Augusti 18 Box. Nu är vi tillbaka till 3 varianter till skillnad från föregående månad på 4st, det ska bli väldigt spännande att se vilket kaffe som tar hem det.

Vi kommer att fortsätta dela upp detta så att coffeevineveckan blir två veckor istället, så kan ni lättare testa kaffet ihop med mig och se fram emot nästa inlägg! Vi kör stenhårt med tre olika länder; Colombia, Burundi och Guatemala. Detta kommer som vanligt att bli intressant!

Om du vill ha hjälp med recept, tankar eller bara vill få svar från mig. Kommentera detta inlägg, maila mig på info@kaffenytt.se eller gå till min instagram och skriv ett privat meddelande där.

Vill du läsa föregående The Coffeevine text? Klicka här!

Om du vill hitta alla The Coffeevine texter samlade, kan du klicka här.

Gå till Coffeevine här! Använd “kaffenytt” som rabattkod så får du 25%  rabatt på din första order och jag får ingenting! detta är endast något jag frågat om så att jag kan ge någonting till er läsare!

Please follow and like us:

0 comments on “The Coffeevine Augusti 18 Box FörhandsvisningAdd yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *